6.16.2010

Viitorul

Tin sa precizez ca urmatorul comentariu este o opinie proprie bazata pe analiza si observatie astrologica cat si pe observatia fina cotidiana plus intuitie.
Opinia e libera azi si o pot avea in ciuda faptului ca poate se vor gasi persoane sa ma ironizeze.Pentru aceasta va reamintesc ca au ras si de Jules Verne.

Dorinta de a stii viitorul , de a anticipa evenimentele ,evolutiile viitoare a existat si in alte ere insa acum acest lucru este dus la extrem , ajungand intr-un moment cand se vor folosi metode ce implica tehnologia care dupa cum bine stim se dezvolta vertiginos.

De ce se intampla acest lucru tocmai acum?

Zorii Erei Varsatorului apar si se fac simtiti din ce in ce mai mult, caracteristicile acesteia ,defapt caracteristicile acestui semn zodiacal- Varsatorul.
Pentru Varsator tehnologia si viitorul sunt cuvinte cheie si cand spun acest lucru ma refer la faptul ca Varsatorul este orientat intotdeauna spre viitor si are o structura psihica ce priveste fie in viitor ,fie rememoreaza trecutul ,traind cel mai putin in prezent.
Deoarece traim acum trecerea , cuspida dintre Era Pestelui si Era Varsatorului suntem foarte confuzi datorita schimbarilor din societatea noastra.Apar elemente combinate din ambele ere.Este evident ca timpul trece si Era Varsatorului soseste cu noile ei caracteristici iar cea a Pestelui isi va sfarsi timpul.

Inventatorul zodiacului , in era lui va avea loc un Big Bang tehnologic.Este evident zorii Varsatorului ce va sa vina sunt prezentati in trailerele (reclame cu privire la viitor)filmelor science fiction care precum cartile lui Jules Verne (un alt varsator nascut pe 8 februarie 1828) anticipeaza VIITORUL.

In filmul Deja vu ni se prezinta tehnologia aceasta prin care mintea noastra alearga fie in trecut ,fie in viitor.



Uimitor nu?Dar posibil cu tehnologiile viitoare (defapt de azi pregatite ,in curs de dezvoltare) unele existente deja dar care urmeaza sa fie facute cunoscute si publicului.Acesta este un prim pas - ideea -totul porneste de la ea - trailerul ,dupa care urmatorul pas- vom vedea si produsul real in viata noastra de zi cu zi.Nu stiu pana unde se va ajunge ? Sa aiba orice individ aceste posibilitati ?Marile institutii (organisme si organizatii internationale EUROPOL ori cele care asigura securitatea transfrontaliera) cu siguranta le vor avea.



FFGFG




Celebrul astrofizician, Stephen Hawking, crede că oamenii pot călători în timp şi nu se teme să facă public acest lucru.Mass-media a preluat informatia si a uimit lumea cu aceasta stire.


Profesorul Brian Cox de la Universitatea din Manchester a afirmat că teoria lui Hawking se bazează pe nişte experimente realizate la Geneva.
Geneva este un oras al timpului ,aici gasesti cele mai deosebite ceasuri dar si Acceleratorul de Particule , LHC.


Inca nu e oficial dar i-au dat de cap timpului?



LHC este doar inceputul pentru ceea ce urmeaza ,este doar o masina antica ,baza viitoarei tehnologii.

Aflati cum functioneaza uimitorul LHC din urmatoarele doua videoclipuri



continuare



Va schimba acest oras lumea prin descoperirile aflate in urma experimentelor? Daca aceasta calatorie in timp este posibila atunci cu siguranta o va schimba.