11.25.2010

E fireasca depopularea?Cui facem acest bine?Planetei sau....?

Acum ceva vreme am vazut un video pe you tube , de la o televiziune din S.U.A care m-a surprins datorita sinceritatii :




 Sustinatori ai acestei idei ...sa ne salvam planeta omorandu-ne(!!!) s-au gasit bineinteles. Bill Gates este unul dintre ei.



Acum eu ca o furnica pe acest Pamant , printre celelalte miliarde...stau si ma lamentez : suntem multi , trebuie sa facem ceva , dar incepem cu cine?Cine hotaraste asta ar trebui sa se puna in pielea celor sacrificati , sa fie ei in primul rand daca tot sustin cu atata convingere.Asta ca sa-i credem nu de alta...
Eu una iubesc viata si vreau sa traiesc cel putin 100 de ani si daca s-ar putea n-as dori sa mor niciodata.Nu vreau sa mananc chimicale , nu vreau sa ma indop cu prostii care sa ma curete conform planului.Nu vreau sa beau Cola si restul sucurilor "naturale".Cand merg la prieteni sunt intrebata :  
- Ce bei?
-Buna intrebare :)) APA.
Cum apa ? Nu vrei un suc?
- Nu pentru ca are aspartam , E-uri
- Haha... toate au...:)))

Hazliu dialog dar pana la urma radem de viata si sanatatea noastra iar cand incepem sa avem noi oamenii (la general) anumite afectiuni sau si mai grav vre-un cancer...ne piere zambetul .Bolile nu ocolesc pe nimeni .......inafara de oamenii sanatosi :)




Daca voua vi se pare ca nu v-a mai ramas nimic...eu am ales ceaiul cu miere si lamaie , apa , un spritz cu un vin bun , o bere (din aia fara suc in ea) , mancarea gatita fara condimente cu monoglutamat.Plantele le luati separat ,  nu amestecuri.Cel mai banal storcator de fructe -legume te va salva de multe daca iti vei pierde 5 minute sa faci un suc de morcovi cu mere.Asta il prefer eu dar pana la urma poti incerca ce iti  place tie.





In anul 1999 s-a sarbatorit "Ziua celor sase miliarde". ONU estimeaza ca anul acesta (2010), populatia globului va ajunge la aproximativ 7 miliarde de locuitori.





 ...mai avem sau nu loc unii de altii?